fbpx

Voer uw zoekwoorden in

Privacy policy LittleFoodLover

LittleFoodLover respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens en de gegevens van je kind(eren) om onze diensten aan jou zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen we deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

LittleFoodLover gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een van onze diensten afneemt, hebben we je voornaam, achternaam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je aankoop te bevestigen en de dienst uit te voeren. Om je goed te kunnen helpen, hebben we ook de naam en geboortedatum van je kind(eren) nodig. Dat omdat voeding, smaakontwikkeling en productadviezen nauw gekoppeld zijn aan leeftijden of leeftijdscategorieën. Voor de 1-op-1 gesprekken heb ik je Skype gebruikersnaam nodig of alternatief je telefoonnummer. Om jou beter van dienst te kunnen zijn, zal ik tijdens 1-op-1 gesprekken aantekeningen maken van ons gesprek en/ of ons gesprek opnemen.

De Q&A’s in de groep worden opgenomen en alle deelnemers van het online programma hebben de mogelijkheid om de Q&A’s terug te luisteren. De andere deelnemers aan de Q&A’s zullen jouw aanmeldnaam zien en alle vragen en antwoorden van een Q&A terugluisteren.

Als de bestelling door iemand anders wordt geplaatst met jouw gegevens als afleveradres, dan neemt de persoon die de bestelling plaatst hiervoor de verantwoording.

  • Betaling van je bestelling verloopt via Mollie en overboeking naar mijn rekening nummer NL19 KNAB 0258 581 581 tnv LittleFoodLover als je in een bedrag betaalt. Betaling in deelbedragen verloopt via automatische incasso. Daarvoor heb ik je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
  • Voor de LittleFoodLover Community dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam, achternaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 20 keer per maand de nieuwsbrief met daarin boordevol inspiratie, recepten, product informatie, informatie over nieuwe diensten en ontwikkelingen binnen LittleFoodLover.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die wij van bezoekers krijgen, helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar contact@littlefoodlover.nl. Op regelmatige basis houden wij ook een enquête om feedback te verzamelen. Het delen van feedback in de enquête kan anoniem, dan worden er hiervoor geen gegevens verzameld. Als je ervoor kiest om je gegevens achter te laten tijdens het feedback proces, ontvangen wij graag je voornaam, achternaam en e-mail adres zodat we nader op je feedback in kunnen gaan en je feedback eventueel met anderen kunnen delen. Het laatste zal nooit gebeuren zonder je toestemming.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen we je voornaam, achternaam en e-mailadres. Deze gegevens hebben we nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook hebben we voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maken wij gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram in combinatie met pixels op mijn website. Deze gegevens helpen ons om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie onze diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
  • Voor het verbeteren van onze website en het gericht adverteren delen we, met jouw toestemming, gegevens met Facebook en Google Analytics. In het gedeelte over cookies vind je hier meer informatie over.
  • Uitsluitend na schriftelijke toestemming delen we foto’s van jou en eventueel je gezin op social media. De opslag daarvan gebeurt op mijn beveiligde computer en de server van de social media provider.

 

Samenwerking met derde partijen

Wij delen je persoonsgegevens met bedrijven of instellingen als dit nodig is voor uitvoering van een overeenkomst. Met deze partijen hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten, zodat je persoonsgegevens alleen voor het doel worden gebruikt waar wij ze voor hebben ingeschakeld.

LittleFoodLover werkt samen met de volgende partijen:

  • Mollie ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie.
  • Onze website is SSL beveiligd. SiteGround is de host van de LittleFoodLover website. Alle gegevens die je via onze website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van SiteGround. SiteGround heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Verder worden (delen van) jouw gegevens door onze boekhouder, ons boekhoudprogramma en door onze bank gebruikt, uitsluitend om onze diensten aan jou en de afwikkeling hiervan te realiseren. Met deze derde partijen hebben we verwerkingsovereenkomsten. Daarop baserend zijn deze partijen zelf verantwoordelijk voor het rechtmatige verwerken van jouw gegevens.
  • We werken samen met e-boekhouden.nl voor het aanmaken van facturen.
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrieven en e-book aan klantrelaties maken we gebruik van MailChimp.
  • Onze website bevat meerdere links naar onze Facebook, Instagram, Twitter, YouTube pagina’s. We zijn niet verantwoordelijk voor (het naleven van) dat beleid of de producten of diensten van Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. We adviseren je het privacybeleid van Facebook, Twitter, Instagram en Youtube goed door te lezen.

 

Cookies

LittleFoodLover gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de website navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de website daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google Analytics gebruiken wij om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst ondertekend. In deze verwerkersovereenkomst staan strenge afspraken over wat zij mogen bijhouden en verwerken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

LittleFoodLover verkoopt je gegevens niet

LittleFoodLover zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je aankoop. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief (LittleFoodLover Community), dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief.

 

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door LittleFoodLover opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar privacy@littlefoodlover.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

 

Wijzigingen van website en privacyverklaring

De inhoud van littlefoodlover.nl kan zonder aankondiging wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze informatie zodat u onze website steeds gebruikt onder aanvaarding van de meest actuele privacyregels.

Wij spannen ons in om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kan geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Wij kunnen evenmin, hoewel wij er naar zullen streven om deze website en online programma’s permanent beschikbaar te hebben, enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het – tijdelijk – niet beschikbaar zijn van de website.

Nadrukkelijk wijzen wij de gebruiker erop dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen. Wij wijzen uitdrukkelijk iedere aansprakelijkheid uit hoofde van niet-nakoming van een overeenkomst, onrechtmatige daad, risicoaansprakelijkheid of enige andere rechtsgrond af, voor alle directe, indirecte, incidentele, gevolg-, aanvullende en bijzondere schade, alsmede voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit of samenhangt met de toegang tot en het gebruik van deze website, ongeacht of zij zich bewust waren van de mogelijkheid (tot het zich voordoen) van dergelijke schade.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door LittleFoodLover en kom je er met ons niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

 

Overname, fusie of verkoop

Overname, fusie of verkoop van de onderneming LittleFoodLover worden een of meer onderdelen of activa overgedragen aan een derde partij.

 

Contactgegevens

LittleFoodLover
Deijlerweg 138
2241 AK Wassenaar

BTW: NL266225757B01
KvK 72974982

Rekening nummer: NL19 KNAB 0258 581 581 tnv LittleFoodLover

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik via e-mail, direct message op Instagram of privé bericht op Messenger bereikbaar op maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur.

E-mail betreffende jouw privacy: privacy@littlefoodlover.nl

Voor alle andere zaken: contact@littlefoodlover.nl

DM via Instagram: www.instagram.com/littlefoodlover.nl

PB via Messenger: @littlefoodlover.nl

 

15-01-2019