fbpx

Voer uw zoekwoorden in

FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT

 

Wil je 4 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid en daarnaast onderdeel zijn van een groep gelijkgestemde, lieve moeders die elkaar steunen en upliften? Een groep, die ik tweewekelijks coach en waar je vragen kan stellen die je op dat moment hebt?

Hier lees je wat het 1-OP-1 FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT precies inhoud:

  • Je profiteert van alle voordelen van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Traject en daarnaast begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
  • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn.
  • Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT bestaat uit een tweewekelijkse begeleiding in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community en vier 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
  • Elk coachingsgesprek is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
  • Daarnaast ontmoeten wij elkaar op een live workshop dag, samen met de andere lieve moeders uit het INNER CIRCLE traject.
  • In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je gelijkgestemde moeders die je het beste gunnen en steun bieden.

 

PILOT PRIJS:

€497 incl. BTW

of 4 x €147

Daarna bedraagt je investering €897 incl. BTW

 

LET OP: wees er snel bij, ik heb namelijk maximaal 10 plekken voor het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP traject.

VOOR WIE IS HETFOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT GESCHIKT?

Als jij naast de coaching in de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community vier maanden lang 1-op-1 wil worden begeleid, is het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL VIP TRAJECT de perfecte keuze voor jou.

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik vind het super belangrijk dat de energie van de groep juist is en dat de groep enorm bij elkaar past. En natuurlijk ook dat wij een match zijn.

Daarom wil ik je uitnodigen voor een gratis SOULFOOD GESPREK, waarin ik je sowieso 3 tips geef op het gebied van FOOD FOR BODY, MIND & SOUL voor je kind en wij elkaar vrijblijvend kunnen leren kennen om te bepalen of wij met elkaar in zee willen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

PLAN JE GRATIS SOULFOOD GESPREK HIER