fbpx

Voer uw zoekwoorden in

FOOD FOR BODY, MIND & SOUL TRAJECT

 

Wil je graag 4 maanden lang tweewekelijks door mij gecoacht worden in een groep met gelijkgestemde, lieve moeders? Lees dan snel verder…

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject vindt plaats in een besloten Online Community op Facebook waarin ik jou tweewekelijks intensief coach en ik om de week in een live vraag en antwoord sessie jouw vragen beantwoord.

Met mijn bewezen LittleFoodLover methode help ik jou als moeder om je kind te voeden op alle drie de vlakken: BODY, MIND & SOUL.

Zodat jij op een relaxte, liefdevolle manier er bewust aan kan bijdragen dat je kind gezond en gelukkig is en blijft. Iets, waar je kind zijn hele leven profijt van heeft. Onbetaalbaar.

En dat zonder jezelf in allerlei bochten te wringen die voor jou niet fijn voelen.
Omdat ik je snap. Ik weet precies hoe het is als je continu tijd en/of energie tekort komt. Als je je geleefd voelt. Als je het gevoel hebt dat je het niet goed (genoeg) doet. 

Na afloop van het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject:

  • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de fysieke en mentale ontwikkeling van je kind positief kunt steunen.
  • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
  • Maak je bewuste keuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt.
  • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen. En als je kind beter slaapt, dan slaap jij ook beter 😉

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gelukkig kind.

Jouw FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject begint met een 1-op-1 kick-start Skype call met mij. Omdat ik het erg belangrijk vind om jou persoonlijk te leren kennen en meer over jou en je unieke gezin te ervaren.

Het FOOD FOR BODY, MIND & SOUL traject kan je lekker op je gemak kan volgen wanneer het jou het beste uitkomt en je bent maar liefst 4 maanden lid! Het grootste gedeelte van het traject bestaat uit video- en audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

 

Je investering bedraagt

€187 incl. BTW

of 4 x €49

 

VOOR WIE IS HET FOOD FOR BODY, MIND & SOUL TRAJECT GESCHIKT?

In de FOOD FOR BODY, MIND & SOUL Online Community ontmoet je andere gelijkgestemde, hele lieve moeders, die elkaar het beste gunnen en elkaar upliften en helpen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je persoonlijk te leren kennen!

 

JA, IK WIL INVESTEREN IN DE GEZONDHEID EN HET GELUK VAN MIJN KIND!

FOOD FOR BODY, MIND & SOUL - BETALING IN 1 KEER
FOOD FOR BODY, MIND & SOUL - BETALING IN 4 TERMIJNEN