fbpx

Voer uw zoekwoorden in

DEEP DIVE TRAJECT

 

Wil je ontdekken hoe je je kind een gezonde basis voor het leven kan bieden waar jouw kind er het hele leven profijt van heeft?

Na afloop van het DEEP DIVE TRAJECT:

  • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
  • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
  • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
  • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
  • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
  • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor zijn/ haar groei en ontwikkeling.
  • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen.

 

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon van je kind(eren).

Het Deep Dive Traject is een online training van 9 maanden dat je lekker op je gemak kan volgen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Een gedeelte van de training bestaat uit audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

Wij starten jouw traject met een persoonlijke 1-op-1 Kick-Start sessie van een half uur via Skype.
Daarnaast kom ik om de week live in de Deep Dive Community en kan je mij vragen stellen die ik tijdens de vraag en antwoord sessie (Q&A) voor je beantwoord. Kun je er niet bij zijn? Ook geen probleem; dan kan je alsnog je vraag insturen en de Q&A binnen een week terugluisteren wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Je hebt toegang tot de besloten LittleFoodLover Facebook groep waar je gelijkgestemde moeders ontmoet en jullie elkaar kunnen steunen.

 

Je investering bedraagt

€1097 incl. BTW

of  3x €390 of 5x €245

 

JA, IK WIL MIJN KIND GEZOND OPVOEDEN!

 

MELD JE HIER AAN