fbpx

Voer uw zoekwoorden in

Is er een belangrijkere investering dan de gezondheid van je kind?

...in mijn wereld niet

Slechts 1% van alle kinderen van 3 tot 9 jaar eet de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 200 gram groenten.

Bron: Foodwatch

De LittleFoodLover begeleiding is in het leven geroepen voor moeders (to be) die bewuste keuzes willen maken op het gebied van voeding voor hun kind (0 – 5 jaar oud) en zich graag laten inspireren.

Moeders, die op zoek zijn naar een makkelijke en tijdbesparende manier om hun kind een goede basis mee te geven. Een basis, waar hun kind(eren) hun hele leven lang profijt van zullen hebben.

Gezellig met je kind(eren) aan tafel zitten en smullen van lekkere, gezonde gerechten. En dat zonder urenlang in de keuken te staan of apart voor je kind(eren) te blijven koken – dat is wat ik je van harte gun! Hiervoor is een goede smaakontwikkeling van je kind cruciaal.

Ik begeleid je hoe je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt ondersteunen. Op een manier waar jij je fijn bij voelt en die bij de huidige levensstijl van jullie gezin past.

Wil je graag bewuste keuzes maken

…is dit wat de LittleFoodLover begeleiding je oplevert:

 • Jij gaat je kind helpen om volledig zichzelf te kunnen zijn, zich optimaal te ontwikkelen en jij legt een gezonde basis waar je kind voor de rest van zijn/ haar leven profijt van heeft.
 • Je kindje heeft minder kans op overgewicht, diabetes, hart-, vaat-, darmziektes en tandbederf.
 • Je gaat op een simpele & unieke manier ontdekken welke keuzes op voedingsgebied het beste bij jullie levensstijl passen. Je krijgt veel inspiratie en tips van mij over ingrediënten, producten, het belang van productvariatie, recepten en veel veel meer.
 • Je krijgt boordevol inspiratie die je gemakkelijk kunt integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Je zintuigen worden zó geprikkeld dat je er volop van gaat genieten om je kind nieuwe en gezonde voeding aan te bieden
  Een goed gevoel omdat je kind het beste krijgt.
 • Ja zeggen tegen genieten van en met je kind.
 • Alle product- en receptinspiratie die ik je aanbied heeft vier dingen gemeen: vrij van geraffineerde suikers, voedzaam, lekker en tijdbesparend.

Ervaringen

Hanneke Klein Ikink - little - food lovers

Hanneke Klein Ikink
Mama van Lasse (1), Niene (4), Tijme (7) en Frida (13)
(Groenlo, Gelderland)

“Ik ben me meer dan ooit bewust van welk invloed wij als ouders hebben op de voedingskeuzes die mijn kinderen later zelf gaan maken en hoe wij onze kinderen op dat gebied kunnen opvoeden.”

Hedy Heuker - little - food lovers

Hedy Heuker
Mama van Emma (2) en Lisa (4)
(Leek, Groningen)

“Mijn kinderen krijgen nu lekker én gezond eten. En omdat ik bewustere keuzes maak, verdwijnt het stukje schuldgevoel dat ik daarvoor had. Wat een opluchting!”

Brenda Harskamp - little - food lovers

Brenda Harskamp
Mama van Mees (4)
(Breda, Noord-Brabant)

“Het meest belangrijke is: het geeft rust in mijn hoofd en levert tijd op. Het betekent dat ik niet eerst hoef na te denken of het gezond is, of het voedzaam is, of het allemaal klopt wat er op de verpakking staat.”

Hoe kan ik jou helpen?

FOCUS CALL

Wil je in een 1-op-1  (video) call van 1,5 uur helemaal focussen op de meest belangrijke thema’s om van je kind een makkelijke eter te maken? En mij alle vragen stellen die je hebt over voeding voor je kind(eren)?

Na afloop van onze 1-OP-1 FOCUS CALL:

 • Heb je inzichten gewonnen en tips gekregen die bewuste keuzes op voedingsgebied voor je kind vele male makkelijker maken.
 • Kun je er direct mee aan de slag.

 

Voorafgaande aan ons gesprek win ik graag aan de hand van een vragenformulier informatie in over de levensstijl van jullie gezin en plan tijd in om je antwoorden te bestuderen als voorbereiding op ons gesprek.
Zo kunnen wij hier tijdens het gesprek verder op in gaan en hoeven we geen tijd meer te spenderen om de algemene situatie te schetsen tijdens de call.

 

Je investering bedraagt

€197 incl. BTW

JA, IK WIL MIJN KIND GEZOND OPVOEDEN!

 

MAAK NU JE AFSPRAAK

DEEP DIVE TRAJECT

Wil je ontdekken hoe je je kind een gezonde basis voor het leven kan bieden waar jouw kind er het hele leven profijt van heeft?

Na afloop van het DEEP DIVE TRAJECT:

 • Heb je praktische handvatten onder de knie waarmee je de smaakontwikkeling van je kind optimaal kunt bevorderen.
 • Kan je de handvatten gemakkelijk integreren in het leven dat jullie nu leiden.
 • Heb je een voedingsplan die focust op het belangrijkste wat er is: de gezondheid van je kind.
 • Maak je bewuste voedingskeuzes voor je kind waar jij je goed bij voelt. Zonder urenlang in de keuken te staan. Simpelweg omdat wij moeders al druk genoeg zijn.
 • Je voelt je zeker in je keuzes en laat je niet (meer) onzeker maken door trends, misleidende teksten op productverpakkingen of meningen van anderen.
 • Je kind krijgt alle belangrijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor zijn/ haar groei en ontwikkeling.
 • Je kind krijgt bakken vol goede energie zodat hij/ zij lekker de wereld kan ontdekken, makkelijker kan leren en beter kan slapen.

 

Ik begeleid je door de zes essentiële thema’s die de basis vormen voor een gezond en gevarieerd eetpatroon van je kind(eren).

Het Deep Dive Traject is een online training van 9 maanden dat je lekker op je gemak kan volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Een gedeelte van de training bestaat uit audiobestanden, die je makkelijk overal kunt beluisteren – bijvoorbeeld in de auto, tijdens het sporten of als je achter de kinderwagen aanloopt.

Wij starten jouw traject met een persoonlijke 1-op-1 Kick-Start sessie van een half uur via Skype.
Daarnaast kom ik om de week live in in de Deep Dive Community en kan je mij vragen stellen die ik tijdens de vraag en antwoord sessie (Q&A) voor je beantwoord. Kun je er niet bij zijn? Ook geen probleem; dan kan je alsnog je vraag insturen en de Q&A binnen een week terugluisteren wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Je hebt toegang tot de besloten LittleFoodLover Facebook groep waar je gelijkgestemde moeders ontmoet en jullie elkaar kunnen steunen.

 

Je investering bedraagt

€1097 incl. BTW

of 3x €390 of 5x €245

JA, IK WIL MIJN KIND GEZOND OPVOEDEN!

 

MELD JE HIER AAN

ABOVE & BEYOND TRAJECT (1-OP-1)

Wil je 9 maanden lang 1-op-1 door mij persoonlijk worden begeleid?

Na afloop van het 1-OP-1 ABOVE & BEYOND TRAJECT:

 • Profiteer je van alle voordelen van het Deep Dive Traject en begeleid ik je persoonlijk 1-op-1.
 • Wij zoomen in op jullie unieke gezinssituatie en levensstijl, die ik als uitgangspunt neem voor de handvatten die ik je aanreik. Ik inspireer je met tips en handvatten, die allemaal gemakkelijk in jullie huidig leven te integreren zijn. Daarnaast krijg je recepten en productadviezen van mij, die je helpen om een gezonde maaltijd voor je kind op tafel te zetten, zonder urenlang in de keuken te staan.
 • Het ABOVE & BEYOND TRAJECT bestaat uit een 1-op-1 Skype kick-start sessie van 30 minuten en acht 1-op-1 Skype coachingsgesprekken van 45 minuten.
 • Elke sessie is helemaal afgestemd op jou en jouw gezin.
 • Je hebt bovendien toegang tot alle online modules van het DEEP DIVE TRAJECT en de besloten LittleFoodLover Community Facebook groep waar je andere gelijkgestemde moeders ontmoet en jullie elkaar kunnen steunen.

 

Je investering bedraagt

€1997 incl. BTW

of  3x €690 of 7x €310

JA, IK WIL MIJN KIND GEZOND OPVOEDEN!

 

MELD JE HIER AAN

FAQ

Ik heb meerdere kinderen. Zijn de trajecten dan ook geschikt voor mij?

Zeker weten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan.

DEEP DIVE TRAJECT:
– In 3 termijnen van 390 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3 of

– In 5 termijnen van 245 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3, 4e termijn bij start maand 4 en 5e termijn bij start maand 5.

ABOVE & BEYOND TRAJECT:
– In 3 termijnen van 690 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e bij start maand 2, 3e termijn bij start maand 3 of

– In 7 termijnen van 310 Euro. 1e termijn bij aanvang, 2e termijn een maand later, 3e termijn bij start maand 3, 4e termijn bij start maand 4 en 5e termijn bij start maand 5.

Kan ik annuleren?

Ja, dat kan bij het DEEP DIVE TRAJECT en bij het ABOVE & BEYOND TRAJECT.

Het gaat om je kind(eren), het waardevolste bezit op deze aarde. Daarom vind ik het vanzelfsprekend dat je nog tot direct na de 1-op-1 kick-start sessie kosteloos kan annuleren. In dat geval ontvang ik graag je feedback.

Ook behoud ik mezelf dit recht voor als ik het gevoel heb dat wij niet bij elkaar passen. Omdat ik heilig geloof in bewuste keuzes en alles wat ik doe in het teken staat van kwaliteit, rust, genieten en vertrouwen. Voor jou en je gezin maar ook voor mij en mijn gezin 🙂

Ben ik bij jou ook aan het juiste adres als ik mijn kind allergisch is voor een bepaalde voedingsstof?

Jazeker.

Kan ik de sessies van het Above & Beyond traject over een langere tijdspaan verspreiden?

Ja, dat kan.

Je kan de sessies over een tijdspaan van 11 maanden verspreiden als dit jouw voorkeur heeft. Aan het begin van het traject plannen wij onze afspraken en zou je een keertje de afspraak moeten verzetten, kan dat tot 24 uur van tevoren.