fbpx

Voer uw zoekwoorden in

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #5 PEANUT BUTTER FUDGE CADEAUTJES

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #5 PEANUT BUTTER FUDGE CADEAUTJES

Het is 10 december en mijn vriend Luc en ik lopen samen met onze twee kleine zoontjes de woonkamer in. Hun ogen vallen direct op de mooie kerstboom die mijn vriend en ik gisteravond samen hebben opgetogen.

‘Woooooow, mooi!’ roepen mijn kinderen en hun ogen stralen van blijdschap. Zij rennen naar de boom toe en kijken aandachtig en vol bewondering naar alle kleine details van de boom.

Elke kerstbal op hun ooghoogte wordt van alle kanten bekeken. De lichtjes van de boom spiegelen zich in hun ogen. Ik betrap mezelf erop dat ik gefascineerd naar mijn kinderen zit te staren. Ik voel hun enthousiasme in mijn eigen lijf.

Op kerstavond zullen er cadeautjes onder deze kerstboom liggen maar ik heb mijn meest waardevolle cadeau al gekregen: de stralende ogen van mijn kinderen. Onbetaalbaar.

Cadeautjes komen in alle vormen en kleuren. De mooiste zijn meestal niet te koop maar ontstaan uit liefde en aandacht.

Hierdoor geïnspireerd, wil ik vandaag graag het 5e recept van mijn 5 lekkere en verantwoorde (bak)recepten met jou delen: PEANUT BUTTER FUDGE CADEAUTJES.

Van het peanut butter fudge recept maak je met een handvol goji bessen mooie zelfgemaakte peanut butter fudge cadeautjes voor je kinderen. Cadeautjes om van te smullen.

De beredingsvideo van dit recept vindt je op mijn LittleFoodLover YouTube kanaal HIER.

Eet smakelijk!

Liefs, Kate

Related Posts