fbpx

Voer uw zoekwoorden in

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #4 COURGETTE-BROWNIE KERSTBOOM

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #4 COURGETTE-BROWNIE KERSTBOOM

Het lijkt bijna onwerkelijk.

De afgelopen weken leefden wij in een soort Sinterklaasroes. Overal zagen we plaatjes van Sinterklaas, rondlopende Pieten en kinderen die Sinterklaasliedjes zongen.

En nu? Wij hebben Sinterklaas en de Pieten uitgezwaaid en opeens is alles over. Even de zinnen verzetten en nu door naar het Kerstfeest.

Het voelt een beetje als een estafetteloop. Maar wel op een mooie manier.

Want hoe druk de decembermaand soms ook is, het is ook een maand vol met fantasie, mooie verhalen en aandacht voor elkaar.

Geïnspireerd door deze sprookjesachtige sfeer, heb ik mijn fantasie de vrije loop gelaten en 5 lekkere én verantwoorde feestelijke recepten voor jullie gecreëerd.

Gezonde basisrecepten die, net even anders gepresenteerd, een mooie feestelijke sfeer creëren. Om te genieten van al het moois wat de december maand ons schenkt.

BROWNIES VAN COURGETTE!
Deze brownies zitten bomvol met courgette en je proeft de courgette niet eens. Een extra portie groente dat je kind binnenkrijgt!

Ik wil het voor jou als moeder graag zo makkelijk mogelijk maken om een gezond eetpatroon voor je kind neer te zetten. Op een manier die bij de huidige levensstijl van jullie gezin past.

De bereidingsvideo van dit recept vindt je op mijn LittleFoodLover YouTube kanaal: KLIK HIER

Heel veel bakplezier en eet smakelijk!

Liefs, Kate

Related Posts