fbpx

Voer uw zoekwoorden in

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #2 AMANDEL CHOCOLADETAART KERSTBOMEN

LEKKER EN VERANTWOORD GENIETEN VAN DE FEESTDAGEN – #2 AMANDEL CHOCOLADETAART KERSTBOMEN

Het is zaterdag ochtend en wij versieren de hele woonkamer met vlaggetjes en confetti ballonnen.

Onze kleine Daan is twee jaar oud geworden en vanmiddag vieren wij een groot feest met onze lieve vrienden.

Mijn kleine man is nu officieel geen dreumes meer, dat moet gevierd worden. Ook kijk ik er als moeder eerlijk gezegd met een lachend en met een tranend oog naar. Want man, hoe cliché het ook is: wat gaat de tijd toch snel!

Hoe dan ook, het wordt een bruisend feest met natuurlijk een lekkere en verantwoorde taart: de amandel-chocoladetaart à la Kate.

Ik sta in de keuken en decoreer de taart als Daan de keuken binnen komt. Hij ziet de taart en met glinsterende ogen vraagt hij of het zijn taart is. Ik glimlach en knik. ‘Jaaaaaaaaa’ zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht.

Mijn moederhart slaat over van geluk. Er is voor mij niets mooiers op deze wereld dan de stralende ogen van mijn kinderen.

En Daan’s ogen stralen de hele dag, zo mooi. Als hij zijn cadeautjes uitpakt, iedereen voor hem zingt en als hij eindelijk van zijn verjaardagstaart mag smullen.

Het recept voor de amandel-chocoladetaart is één van mijn lievelingsrecepten en mag daarom in mijn 5 lekkere en verantwoorde bakrecepten voor de feestdagen zeker niet ontbreken.

Ik heb het basisrecept voor de taart omgetoverd in heerlijke AMANDEL-CHOCOLADETAART KERSTBOMEN. Het tweede recept van mijn 5 lekkere en verantwoorde bakrecepten voor de feestdagen.

Ook dit recept heeft een maximale bereidingstijd van 20 minuten. Alle ingrediënten zijn te koop bij de bekende supermarktketens en uiteraard ook bij natuurwinkels.

Ik wil het voor jou als moeder namelijk graag zo makkelijk mogelijk maken om een gezond eetpatroon voor je kind neer te zetten. Een eetpatroon waar je kind zijn hele leven lang profijt van heeft.
Deze heerlijke amandel-chocoladetaart kerstboompjes zitten bomvol met rode bietjes maar je proeft de bietjes niet!

Wil je dit bakrecept en 4 andere lekkere en verantwoorde bakrecepten maken? Ga dan naar mijn LittleFoodLover YouTube kanaal en bekijk de bereidingsvideo’s.

Heel veel bakplezier en eet smakelijk!

Liefs, Kate

Related Posts